Eurostar Snow » Voorzieningen aan boord

Per verkoopdatum 23 april 2024 gelden voor reisdata vanaf 4 november 2024 de nieuwe comfort klasse namen Eurostar Standard, Eurostar Plus en Eurostar Premier.

Voorwaarden

• In Eurostar Snow zijn 3 serviceklassen:
    • Standard / Eurostar Standard (Comfort 2)
    • Comfort / Eurostar Plus (Comfort 1)
    • Premium / Eurostar Premier (Comfort 1 met extra diensten)

Voorzieningen per comfortklasse

Standard / Eurostar Standard

• Zitplaats in Comfort 2
  • Gratis wifi
  • Stopcontact bij elke stoel

Comfort / Eurostar Plus

• Zitplaats in Comfort 1
  • Gratis wifi+ (snellere verbinding en meer data dan in Standard / Eurostar Standard)
  • Stopcontact bij elke stoel
  • Bredere stoel en meer beenruimte dan Standard / Eurostar Standard

Premium / Eurostar Premier

• Zitplaats in Comfort 1
  • Gratis wifi+
  • Stopcontact bij elke stoel
  • Bredere stoel en meer beenruimte dan Standard / Eurostar Standard
  • Maaltijd of snack aan de zitplaats inbegrepen.
    • Heenreis: Ontbijt vanaf Brussel en vervolgens nog een welkomstdrankje voor aankomst in Chambéry
    • Terugreis: Welkomstdrankje na Chambéry, gevolgd door een diner
    • Vegetarische maaltijden zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
    • Er zijn geen speciale dieetwensen mogelijk.
  • Internationale kranten en tijdschriften beschikbaar (perskiosk)

Service
wifi
  • Gratis wifi in de hele trein.
  • 3G/4G netwerk, onder voorbehoud van technische beschikbaarheid.
  • Een account aanmaken is niet meer nodig. Ga naar EurostarTrainsWiFi en klik op de button verbinden met wifi.

Extra bagageruimte
  • In de rijtuigen 6 of 16, 7 of 17 en 8 of 18 is er extra bagageruimte voor het opbergen van ski's en andere wintersportartikelen tijdens de reis.
  • U mag maximaal één paar ski's, één koffer en één stuk handbagage per persoon meenemen.
  • Eurostar heeft speciaal personeel (Ski-hosts) ingehuurd om reizigers te helpen met het laden en lossen van bagage. De Ski-hosts rijden het hele traject mee en helpen op elk station.
  • Eurostar Snow heeft ook een speciaal bagagerijtuig aan de voorkant van de trein.
    • Dit bagagerijtuig is alleen toegankelijk voor bagage van reizigers die van het begin- tot het eindstation van Eurostar Snow meereizen.
    • Het bagagerijtuig wordt geladen in Amsterdam en Brussel-Zuid/Midi op de heenreis en in Bourg-Saint-Maurice op de terugreis. Op andere stations is het rijtuig niet toegankelijk.
    • De passagiers die hun bagage in dit rijtuig willen stallen, moeten een half uur voor vertrek aanwezig zijn.
  • Algemene informatie in: Eurostar naar België/Frankrijk » Reizen met bagage

Barrijtuig

• Het barrijtuig is in rijtuig 4.
  • In het barrijtuig zijn tegen betaling eenvoudige maaltijden, snacks en drankjes verkrijgbaar.
  • De bar is geopend op het traject Brussel-Zuid/Midi ⇔ Chambéry.
  • Betaling mogelijk per pin, cash of creditcard (Visa, Mastercard, American Express).

Babyverzorgingsruimte

• Er is een babyverzorgingsruimte tussen rijtuig 6 en 7.

Rolstoelplaats

Meer informatie