Wat is een mobiel ticket?

• Een mobiel ticket is een ticket dat geladen wordt in de NS International App op een smartphone (Android of iOS). Het bestaat uit een vierkante barcode waarin de gegevens van uw reis opgeslagen zijn. Deze barcode wordt gescand bij controle in de trein. Ook kunt u er poortjes op het station mee openen.
  • U importeert uw mobiele ticket door de NS International app op uw telefoon te installeren, de bevestigings e-mail op uw telefoon te openen en op de knop 'Tickets in app' te tikken.
  • Het is mogelijk om een mobiel ticket te boeken voor Eurostar naar Antwerpen, Brussel, Lille, Parijs en Londen en voor alle bestemmingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.