Ik heb een Thalys My World kaart, kan ik online boeken op NSInternational.com?

Vanaf 1 oktober 2023 is My Thalys World overgegaan in Club Eurostar. My Thalys World kaarthouders zijn hierover geïnformeerd.

Bent u in het bezit van een My Thalys World kaart, dan kunt u online boeken op NSInternational.com:
  • Vul bij het veld van uw vertrekstation in en in het veld naar uw aankomststation.
  • Selecteer bij Passagier 1 de juiste leeftijdscategorie door op het veld te klikken. Standaard staat Volwassene (26 t/m 59 jaar) geselecteerd.
  • Klik op het veld Kortings- en loyaltykaarten.
  • Klik op het plusje naast Thalys.
  • Vink My Thalys World aan en vul uw kaartnummer in.
  • Vink Frequent Pass of Premium Pass aan en bevestig met Opslaan.