Ik reis met meerdere personen op één ticket van NS International. Hoe komen wij door de poortjes?

 • Reist u met een homeprint-ticket?
  Dan passeert uw reisgenoot de poortjes door de vierkante barcode op het door u ontvangen Passageticket tegen het verlichte vlak aan de rechterzijde van de poortjes te houden. De poortjes gaan open. Uw reisgenoot kan nu het station betreden of verlaten. Zelf opent u de poortjes met de vierkante barcode op het homeprint-ticket.
   
 • Reist u met een mobiel ticket? 
  Stuur dan de e-mailbevestiging door naar uw reisgenoot. Laad allebei het mobiel ticket in de NS International App. Beiden opent u de poortjes door de vierkante barcode op het mobiel ticket tegen het verlichte vlak aan de rechterzijde van de poortjes te houden. Als de e-mailbevestiging niet is doorgestuurd, houdt u voor uw reisgenoot de vierkante barcode tegen het verlichte vlak aan de rechterzijde van de poortjes. De poortjes gaan open. Uw reisgenoot kan nu het station betreden of verlaten. Als laatste gaat u zelf door de poortjes.
   
 • Reist u met een papieren ticket?
  Dan passeert uw reisgenoot de poortjes door de vierkante barcode op de door u ontvangen KeyCard tegen het verlichte vlak aan de rechterzijde van de poortjes te houden. De poortjes gaan open. Uw reisgenoot kan nu het station betreden of verlaten. Zelf opent u de poortjes met de vierkante barcode op het papieren ticket.
  Heeft u geen KeyCard ontvangen maar deze toch nodig? Ga dan naar de Informatiezuil bij de poortjes en druk op de blauwe Info knop. De medewerker waarmee u contact krijgt, helpt u graag verder. U kunt ook naar een servicemedewerker gaan als die op het station aanwezig is.
   
 • Reist u met een groep in Eurostar naar België/Frankrijk met een homeprint-ticket en begint of eindigt uw reis in Amsterdam Centraal of Rotterdam Centraal?
  Voor elke reisgenoot houdt u, als groepsleider, de vierkante barcode op het ticket tegen het verlichte vlak aan de rechterzijde van de poortjes. De poortjes gaan open. Uw reisgenoot kan nu het station betreden of verlaten. Als laatste gaat u zelf door de poortjes. Lukt het niet? Ga dan naar de Informatiezuil bij de poortjes en druk op de blauwe Info knop. De medewerker waarmee u contact krijgt, helpt u graag verder. U kunt ook naar een servicemedewerker gaan als die op het station aanwezig is. Zij helpen u en uw reisgezelschap verder.

Hoe beoordeelt u dit antwoord?