Kan ik een ticket in het buitenland kopen met korting vanwege mijn NS-abonnement?

• Koopt u in België of Duitsland een ticket naar Nederland en heeft u een NS-abonnement? Geef dit dan aan bij boeking zodat de korting van 40% of 100% voor het Nederlandse traject verrekend wordt in de prijs van uw ticket.

• Weet u al op welke datum u vanuit het buitenland naar Nederland reist? Dan kunt u uw ticket met korting op het Nederlandse traject via NSInternational.nl kopen:
    • Klik op het potloodje achter het veld Selecteer Kortingskaart.
    • Klik op het plusje bij één of meerdere van de vermelde opties: NS, NMBS, Eurostar.
    • Vink vervolgens de gewenste kortingsmogelijkheid aan en bevestig dit met Opslaan.

• Let op: Korting van een NS-abonnement is alleen geldig op Flex-tarieven van Intercity Brussel, Intercity Berlijn en ICE International. De korting is niet geldig op TGV, Eurostar en Nightjet.