Moet ik in- en uitchecken als ik een internationale reis maak met de NS-Business Card?

 • Heeft u een internationaal ticket voor de hele reis?
  Dan checkt u niet in- en uit. Een poortje opent u met de vierkante barcode op uw ticket.
   
 • Reist u met een internationaal ticket met korting van uw NS-Business Card op het Nederlandse traject?
  Neem dan tijdens de reis uw NS-Business Card met daarop het NS-abonnement mee, zodat u bij controle kunt aantonen dat u recht heeft op korting. Een poortje opent u met de vierkante barcode op uw ticket.
   
 • Reist u met de NS-Business Card tot aan het internationale vertrekstation in Nederland en verder met een internationaal ticket?
  1. Open het poortje op het vertrekstation door in te checken met uw NS-Business Card.
  2a. Check uit met uw NS-Business Card bij de overstapzones (in- en uitcheckpalen) op een van de perrons van het verstrekstation van de internationale trein.
  2b. Zijn er geen overstapzones aanwezig? Check dan uit met uw NS-Business Card bij het poortje op het overstapstation. Open het poortje op het overstapstation met de vierkante barcode op het internationale ticket.
 
 • Reist u vanuit het buitenland met een ticket tot aan het internationale aankomststation in Nederland en verder met de NS-Business Card?
  1a. Check in met uw NS-Business Card bij de overstapzones (in- en uitcheckpalen) op één van de perrons van het aankomststation van de internationale trein.
  1b. Zijn er geen overstapzones aanwezig? Open het poortje op het overstapstation met de vierkante barcode op het internationale ticket. Check dan in met uw NS-Business Card bij het poortje op het overstapstation. 
  2. Check uit met uw NS-Business Card bij het poortje op de eindbestemming.


 

Hoe beoordeelt u dit antwoord?