Hoe boek ik online een ticket met een kortingskaart?

Via NSInternational.nl boekt u uw reis door de volgende stappen te doorlopen:
  • Vul bij het veld 'van' uw vertrekstation in en in het veld 'naar' uw aankomststation.
  • Selecteer bij Reiziger 1 de juiste leeftijdscategorie. Standaard staat 'Volwassene (26 t/m 59 jaar)' geselecteerd.
  • Klik in het veld 'Selecteer kortingskaart'.
  • Selecteer een van de kortingsopties bij NS en/of klik op het plusje bij één of meerdere van de andere vermelde opties: NS, NMBS (Belgische Spoorwegen) of Eurostar.
  • Vink vervolgens een of meer gewenste kortingsmogelijkheden aan en bevestig dit met 'Opslaan'.
  • Klik op 'Zoeken'.
  • Klik op de gewenste reisdatum in de kalender.
  • Maak een keuze uit de getoonde dienstregelingen en prijzen.
  • Klik op de knop 'Verder met een enkele reis' of 'Kies een terugreis'.
  • Controleer uw reis en klik op 'Nu boeken'.
  • Vul uw contactgegevens in en klik op 'Verder naar betalen'.
  • Kies een betaalwijze, klik op 'Afrekenen' en u komt in de betaalomgeving van uw bank of creditcardverstrekker.
  • Zodra de betaling is afgerond, is uw reis geboekt en ontvangt u een boekingsbevestiging per e-mail.

Het kan voorkomen dat uw korting niet verrekend is in de prijs. Dit kan veroorzaakt worden door verschillende redenen.

• Reist u met meerdere personen met verschillende kortingskaarten naar of in Duitsland, neemt u dan contact op met NS International Klantenservice via 030 - 2300023 (dagelijks van 07.00 tot 23.00 uur).