NS International Lounges - Regus Express

De NS International Lounges - Regus Express bevinden zich op Amsterdam Centraal, Schiphol Airport en Rotterdam Centraal.

De lounges bieden u:
  • Comfortabele werkplekken met stroomvoorziening voor bijvoorbeeld een laptop.
  • Leestafel met kranten en magazines.
  • Zelfbedieningsbar met koffie, thee, water en frisdrank.
  • Mediawand met schermen waarop het laatste nieuws en actuele reisinformatie te volgen is.
  • Gratis wifi.
  • Toiletten.
  • Volledig rookvrije ruimte.
  • Let op! Huisdieren worden niet toegelaten in de lounge, hulphonden wel.
  • U kunt - tegen betaling - vergaderruimtes reserveren. Voor het reserveren van een vergaderruimte, de prijzen en de voorwaarden, kunt u per mail of telefonisch contact opnemen met de betreffende locatie.

U heeft gratis toegang tot de NS International Lounges als u reist met:

• Een 1e klas internationaal treinticket of 1e klas Interrail / Eurail.
  • DB BahnBonus digital card met status Silber, Gold of Platin.
  • SNCF Grand Voyageur Le Club.
  • SNCF T card.
  • Club Eurostar Carte Blanche en Étoile.
  • 1e klas upgrade naar Klimaticket Österreich.
  • SBB General-Abonnement.
  • Regus Business lounge membership.

Bent u niet in het bezit van een van bovengenoemde passen of kaarten, dan kunt u tegen betaling gebruik maken van de lounge:

Klik hier voor meer informatie over de locaties, de openingstijden, de prijzen en de contactmogelijkheden.