Waar vind ik het meest recente nieuws over verstoringen op het spoor?

• Op onze site vindt u onder 'Actuele reisinformatie' het meest recente nieuws over werkzaamheden, storingen en stakingen op het internationale spoor.
  • U kunt ook de gratis NS International app downloaden voor Android of iOS. Importeer uw ticket in de app en de app houdt u op de hoogte over de reis, mogelijke vertragingen of spoorwijzigingen. Vervalt uw aansluiting? Dan wordt een aangepast reisadvies gegeven.